Image

Belysningslösningar hotell och restauranger

Barer & restauranger

Varje bar och restaurang är unik och när du funderar på ljussättningen bör du begrunda tre punkter. Koncept, målgrupp lokalens utformning.  I exempelvis en mindre lokal kan det vara effektfullt att framhäva individuella bord och sittplatser medan man på större utrymmen kan behöva olika typer av belysningslösningar för att dela upp och separera olika områden.

Vi har lång erfarenhet av att planera och installera belysningslösningar för barer och restauranger och kan hjälpa er med värdefulla råd på vägen. Vi har egen personal som utför samtliga våra installationer och kan på så vis säkerställa att såväl tidsramar som kvalité upprätthålls.

Hotellbelysning

Att välja rätt belysning är en av de viktigaste komponenterna i hotellinredningen. Ljus påverkar såväl anställda som kunders välbefinnande och humör. Det är naturligtvis även otroligt viktig inredningsdetalj som skapar stämning och en trivsam miljö. Det är många olika utrymmen i hotellmiljön som ska belysas med rätt typ av belysning för att skapa funktionella och trivsamma miljöer som även måste vara energieffektiva.

Ytor som ska belysas på ett eller annat sätt är hotellrum, reception, korridorer, badrum, och restaurang och loungeytor.

Vi har kunskap och erfarenhet av installationer och kan erbjuda ett brett urval av belysningsarmaturer för alla miljöer och tillfällen. Alla installationer utförs av vår egen personal.

Skicka oss din förfrågan