Image

Trapphus & Entréer

Rätt belysning i trapphuset och entrén är viktigt för att ge ett bra första och välkomnande intryck av fastigheten.  Det är viktigt att armaturer ger hög visuell komfort som skapar en mjuk formgivning. Utöver att rätt belysning är välkomnande är den även trygghetsskapande.

Energibesparande med rätt armaturer

Många trapphus och entréer står tända under dygnets alla timmar. Det blir allt vanligare med sensorer och styrning i armaturer och det är ganska ovanligt att vi installerar ”dumma” armaturer nuförtiden. Kostnaden för de modernare armaturerna skiljer sig inte jättemycket från de äldre modellerna men dom kan minska förbrukningen rejält. Våra belysningslösningar för trapphus kan fås med rörelsesensorer med eller utan master/follower-funktion vilket optimerar energianvändandet.

Kvalitetsprodukter

Vi arbetar endast med kvalitétsmärken som vi av erfarenhet, vet fungerar väl. Genom väl upparbetade inköpskanaler kan vi erbjuda riktigt bra och prisvärda belysningslösningar med marknadens längsta garantier.

Installation

En korrekt utförd installation är viktig, särskilt som modern belysning ställer krav på korrekt programmering anpassad för era förhållanden. Alla våra installationer utförs av vår egen personal som alla är certifierade elektriker utbildade i Sverige. Vi är anslutna till installatörsföretagen.

Skicka oss din förfrågan