Image

Brytare, uttag, dimmers

Brytare och uttag i bostäder är idag mer än bara en funktion av att slå av och på belysningen eller koppla in en elektrisk apparat. Utöver att det för många är en genomtänkt designdetalj så kan man idag även spara el genom att optimera sin belysning och styra sina uttag på distans för att eliminera maskiner som drar ström i onödan.

Appstyrda lösningar

Ta kontrollen över din belysning, varför inte styra den via en app? När du schemalägger och skapar neddimmrade scenarion så energieffektiviserar du din bostad.

Kvalitetsprodukter

Våra jobbar med flera olika leverantörer av strömbrytare och vägguttag och tekniska applikationer för att skapa unika funktioner till bra pris.

Elko, Ocean Plastic, Schneider, Renova, Schneider, Exxact, Jung och Plejd är några av märkena vi jobbar med. Samtliga serier är anpassade för nordiska förhållanden och UV skyddade för att undvika blekning av solen. Vi har alltid ett stort sortiment lagerfört för snabb leverans.

Kostnadsfri snabb offert och trygg installation

Behöver du byta ett uttag eller vill du ta ett helhetsgrepp och byta allihop och samtidigt minska din elförbrukning men få en skönare belysning? Skicka oss din offertförfrågan så återkopplar vi så snart vi kan, självklart hjälper vi till med såväl installationen och leverans av dina nya strömbrytare och dimmers. 

Hör av dig till oss genom vårt offertformulär eller kontakta oss direkt.

Begär offert eller ring: 08-520 250 00