Image

Eltjänster för byggföretag.

Vi är en pålitlig partner
Att vara byggare innebär hålla många bollar i luften samtidigt. Vi vet att såväl stora som arbeten ofta innebär att en elektriker måste kopplas in för att arbetet ska kunna genomföras. Oavsett om det är planerade eller oväntade elarbeten som ska utföras så kan vi hjälpa dig. Vi är flexibla och kan vara snabbt på plats för att ni ska slippa bli stående i väntan på att få eljobbet utfört likväl som hjälpa er att räkna och planera på större elarbeten.

Elplanering vid renovering/ombyggnation
Behöver ni hjälp med hur elen ska planeras, vi är gärna med tidigt i projektet för att bidra med det vi kan inom elarbeten och hur rum kan och bör planeras. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Eltjänster
Behöver du hjälp av en elektriker för att nåt inte funkar som det ska? Vi har arbetat med företag sedan 2009 och vet vilka krav som ställs. Oavsett hur stor eller litet felet är så hjälper vi er. Vanliga arbeten vi utför till byggföretag är elarbeten vid renoveringar, om och tillbyggnationer, dragning av kablage och installation av belysning och armaturer och en massa mer därtill.

Belysning
Vi har ett komplett belysnings sortiment från högkvalitativa leverantör i Sverige och Europa och kan erbjuda kompletta belysningslösninar för trapphus, tvättstugor, källarförråd likväl som för belysning av fasader, parkeringar och annan exteriör belysning.
 
Jour
Behöver ni ha en elektriker att ringa som kommer med kortvarsel. Ibland samma dag och ibland samma vecka? Vi har en välfungerande jouravdelning och kan snabbt vara tillgängliga. Vi skickar alltid vår egen personal och alla är certiferade elektriker med erfarenhet som snabbt och effektivt kan lösa problemen.

 

Begär offert eller ring: 08-520 250 00

Renovering el

Image
Elarbeten vid renovering
Oavsett om du är snickare, murare eller montör uppstår tillfällen då en elektriker behövs. Vi är en pålitlig, snabb och effektiv partner. Vi är vana att arbeta med fasta priser och projektplaner.

Nyproduktion el

Image
Elektriker nyproduktion
Bygger ni hus eller eller totalrenoverar på gång. Vi har stor erfarenhet av renoveringar och elarbeten vid nyproduktion, vi är snabba och effektiva och har erfarenhet av dessa projekt.

Diverse el

Image
Diverse elarbeten
Att vara hantverkare innebär att man ibland råkar ut för oförutsedda händelser. Vi hjälper hantverkare med diverse el, det kan vara allt från ett uttag som ska flyttas till att åtgärda en skada.

Snabba eljobb

Image
Snabba eljobb
Behöver du få projektet klart, är allt som saknas en elektriker. Vi har flera serviceteam som kan vara hos dig med kort varsel. Våra bilar är fulladdade och kan lösa de flesta situationer direkt på plats.
Image
Image
Image
Image
Image
Image