Image

Behöver du en vass elektriker?

Arbetet som VVS-montör består inte längre bara i att installerar och reparerar VVS-anläggningar och dra rör. Idag är det vanligt för ”rörmokare” att installera värmepumpar, elpannor, solvärme, varmvattenberedare, värmeelement, fläktar, klimatanläggningar utöver det klassiska rörmokeriet.

Styr & reglerteknik
Idag finns styr- och reglersystem nästan överallt i samhället. Allt ifrån processer som styr inomhusklimatet till större anläggningar. Dessa har ofta en stor påverkan på drifts och uppvärmningskostnader samt att dessa system behöver en redundans vid strömbortfall.

Elarbeten vid installationer
Många installationer kräver idag anslutningar av elektriker, och även installation av styr & regler teknik. Vi på Bright elteknik har lång erfarenhet av denna typ av arbeten och har under många år samarbetat med flertalet rörfirmor i Stockholm. Vi vet vilka krav som ställs och är flexibla, kunniga och har bred erfarenhet inom styr & regler teknik.

Kontakta oss
Behöver ni en bra och pålitlig elektriker som kan lite utöver det vanliga, tveka inte att höra av Er till oss. 
Skicka oss din förfrågan

Renovering el

Image
Elarbeten vid renovering
Oavsett om du är snickare, murare eller montör uppstår tillfällen då en elektriker behövs. Vi är en pålitlig, snabb och effektiv partner. Vi är vana att arbeta med fasta priser och projektplaner.

Nyproduktion el

Image
Elektriker nyproduktion
Bygger ni hus eller eller totalrenoverar på gång. Vi har stor erfarenhet av renoveringar och elarbeten vid nyproduktion, vi är snabba och effektiva och har erfarenhet av dessa projekt.

Diverse el

Image
Diverse elarbeten
Att vara hantverkare innebär att man ibland råkar ut för oförutsedda händelser. Vi hjälper hantverkare med diverse el, det kan vara allt från ett uttag som ska flyttas till att åtgärda en skada.

Snabba eljobb

Image
Snabba eljobb
Behöver du få projektet klart, är allt som saknas en elektriker. Vi har flera serviceteam som kan vara hos dig med kort varsel. Våra bilar är fulladdade och kan lösa de flesta situationer direkt på plats.
Image
Image
Image
Image
Image
Image