Image

Behöver ni flera elbilsladdare?
Oavsett om ni planerar en laddstation tillgänglig för allmänheten eller är en större bostadsrättsförening som behöver laddboxar har vi lösningarna för er och har erfarenhet av många liknande projekt, stora som små.


Totalentreprenader
Vi utför totalentreprenader där vi levererar hela laddanläggningar inklusive gräv och markarbeten. Detta gör det enkelt för dig som kund då du endast har en person att vända dig till. 


Bra totalekonomi
Då vi kan driva hela arbetet, alltifrån installationen till materialleverans har vi möjlighet att pressa våra priser.  Vi kan även hålla långa garantitider då vi vet säkerställer att arbetet utförts korrekt från början till slut.

Fasta priser:

Vi arbetar med fasta priser på denna typ av installationer. Det gör att ni som kund slipper oönskade överraskningar. 

Senaste tekniken
Vi arbetar endast med fabrikat som vi vet fungerar av erfarenhet och som erbjuder det senaste inom laddtekniken. Våra boxar är framtidssäkrade och levereras som standard med lastbalansering. 


Skräddarsydda lösningar
Vi anpassar er anläggning efter faktiska förhållanden. Vissa miljöer kräver mer än andra och ska en anläggning fungera över lång tid är det viktigt att laddboxarna förankras i stolpar som håller för tuff behandling och tom lättare påkörningar. Vi har egenproducerade lösningar som håller över tid och är snyggt designade.


Betallösningar
Behöver ni ha en elektriker tillgänglig dygnet runt eller har ni löpande ronder som behöver utföras? Vi skräddarsyr avtal för era behov och verksamhet. Kontakta oss via formuläret så kontaktar vi er för vidare diskussion om era behov.

Skicka oss din förfrågan